Încă o lună de arest pentru femeia acuzată că și-a ucis soțul

508

Judecătorii de la Tribunalul Gorj au decis, ieri, ca femeia de 47 de ani, din comuna Săulești, arestată preventiv pe 25 ianuarie, după ce și-ar fi înjunghiat mortal soțul, cu un cuțit cu lama de aproximativ 20 de centimetri, să rămână în arest, în timpul cercetărilor. Aceasta a contestat imediat decizia, verdictul urmând să fie stabilit la Curtea de Apel Craiova. Până atunci, aceasta va rămâne după gratii.
,,Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj de prelungire a măsurii arestării preventive privind-o pe inculpata FV. Prelungește măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.02.2020 şi până la data de 24.03.2020, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, au decis judecătorii de la Tribunalul Gorj.
Potrivit anchetatorilor, cu câteva ore înainte de crimă, cei doi soți din satul Bibești consumaseră băuturi alcoolice. Surse judiciare au precizat, pentru Gorjeanul, că, după ce l-a înjunghiat, femeia a ieșit în stradă și a strigat ,,îl omorâi pe Ilie”, moment în care unul dintre martori ar fi mers în una dintre camere și l-a găsit pe bărbatul de 56 de ani decedat. Acesta era întins pe covor.
Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. ,,Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a formulat propunere de arestare preventivă a unei inculpate în vârstă de 47 de ani, din comuna Săulești, satul Bibești, județul Gorj, cercetată pentru infracțiunea de omor asupra unui membru de familie. Propunerea a fost formulată în data de 25 ianuarie, anterior suspecta a fost reținută prin ordonanța procurorului, pe o durată de 24 de ore, începând cu data 25 ianuarie, ora 03.15, deci din noaptea respectivă.
S-a reținut că, în seara zilei de 24 ianuarie, în jurul orelor 19.30, inculpata, în timp ce se afla la locuința sa, din satul Bibești, împreună cu soțul acesteia, pe fondul unei relații conflictuale mai vechi și a consumului de alcool, a aplicat victimei o lovitură de cuțit în zona subclaviculară, cauzându-i o leziune traumatică în urma căreia victima a decedat, la scurt timp”, a declarat, pentru Gorjeanul, Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, la începutul anchetei.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here