Încă negociază cu Constantinides

337

Clubul Energia încă nu are un antrenor pentru echipa de baschet, negocierile cu cipriotul Antonis Constantinides nefiind încă finalizate.
Dan Cumpănașu, cel însărcinat de finanțatori să poarte discuțiile pentru numirea noului antrenor al Energiei, spune că, în principiu, antrenorul cipriot este aproape de a fi numit, însă mai sunt detalii ale contractului în care nu s-a ajuns la un numitor comun: „În mare s-ar putea spune că ne-am înțeles, dar ne-am blocat puțin la detalii. Acestea mai sunt de pus la punct, urmează să mai purtăm discuții. În cursul zilei de joi am putea avea un răspuns definitiv în ceea ce-l privește pe antrenorul cipriot, dacă va fi sau nu antrenorul Energiei”, a declarat administratorul clubului gorjean. Dacă lucrurile vor evolua așa cum oficialii Energiei și-au propus, astăzi este posibil ca Antonis Constantinides să fie numit antrenor al Energiei, pentru postul de antrenor secund fiind, din câte se pare, propus Claudiu Alionescu, încă jucător al Energiei.
În urma discuțiilor avute la Sibiu între reprezentanții cluburilor din Liga Națională, aceștia au propus un proiect de program al noului sezon. Astfel, prima etapă a sezonului regulat ar urma să se dispute pe 4 octombrie, iar cupa va fi și de această dată cea care va deschide balul, cu prima manșă a turului inaugural ce ar urma să se dispute pe 27 septembrie. Tot la acea întrunire, reprezentanții cluburilor au propus ca ultima etapă de campionat din acest an să se dispute pe 15 decembrie, deciziile finale legate de programul noului sezon urmând a fi luate în următoarea ședință a Biroului Federal al Federației Române de Baschet.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here