Încă două cazuri de tăiere ilegală și furt de arbori!

2296

Ieri, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi tăiat ilegal și sustras mai mulți arbori.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Aninoasa, în perioada 21-22 septembrie a.c., ar fi tăiat ilegal și sustras 15 arbori de diferite esențe, din pădurea situată fondul forestier Groșerea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept si furt de arbori.

La data de 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați de către un pădurar silvic din cadrul  Ocolului Silvic Hurezani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat si sustras un număr de 10 arbori de diferite specii, din fondul forestier național, situat pe raza comunei Stejari.

 

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 17 septembrie a.c., un bărbat de 68 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, ar fi tăiat ilegal 10 arbori cu dimensiunile la cioate cuprinse între 16 și 31 cm, pe care i-a transportat pe un teren agricol ce îi aparține.

Materialul lemnos a fost recuperat în totalitate și predat în custodie pădurarului silvic.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept si furt de arbori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here