În septembrie, Corpul de Control al CJAS a imputat peste 8.300 lei

265

Pe parcursul lunii septembrie 2013, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a efectuat 17 controale la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. 13 controale au fost tematice, unul operativ şi 3 inopinate. Opt dintre verificări s-au făcut la medicii de familie. În total, în urma controalelor amintite s-au imputat nu mai puţin de 8.300 lei.

Lunar, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj efectuează verificări la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. În luna septembrie 2013 au fost efectuate 13 controale tematice, unul operativ şi trei inopinate. Unii furnizori de servicii medicale au fost prinşi pe picior greşit, fiindu-le imputate sume destul de importante. În urma controalelor efectuate pe parcursul lunii septembrie, s-au imputat 8.300 lei. Medicilor de familie li s-au imputat 7.566,19 lei.
Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj vor continua verificările la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru şi pe parcursul acestei luni.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here