În pragul unui SCANDAL URIAȘ, liderul PSD Gorj liniștește minerii și energeticienii din CEO

3788

În spațiul public a apărut informația că pensiile angajaților din diverse companii nu vor mai reprezenta excepții în noua lege a pensiilor, vizați fiind angajații din domeniul naval, salariații CEO și ai fabricilor de armament.

Este vorba despre viitoarele prevederi în legea pensionării din care ar fi fost eliminat tocmai articolul care prevede reducerea vârstei de pensionare a celor care au muncit în condiții speciale. Marius Budăi a ignorat întrebarea, aflat, ieri, la o emisiune de la Antena 3 CNN.
,,Deocamdată există o lege, legea 263, care se și implementează și de care beneficiază mii de oameni care s-au pensionat din CEO, în urmă cu câțiva ani. Cu privire la Legea 197, asteptăm modificarea deciziei Înaltei Curți, să vedem cum se va aplica. Nu e nimic care trebuie eliminat din ce este acum. Referitor la dezbaterea în care a fost domnul Budăi… este o echipă care lucrează la jalonul cu pensiile speciale… Să vină motivarea ICCJ, e și inițiativă în Parlament. Eu zic să așteptăm…”, a spus președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. Vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, a reacționat imediat după emisiunea de la postul citat: ,,Sper să nu fie adevărat, pentru că vom face toate slujbele de înmormântare în fața sediului PSD!”, făcând referire la mulții angajați din CEO care mor din cauza problemelor grave de sănătate pe care le-au căpătat muncind în cariere și termocentrale, în condiții extrem de grele.
M.C.H.

1 COMENTARIU

  1. Cum au mințit în legătură cu închiderea mineritului și al termocentralelor, tot așa vă mint psd iști și cu reducerea vârstei de pensionare . Ăștia sunt diabolici.Minciuna, dezinformarea,cleptomania,curvarasia politică sunt in ADN-ul lor, sunt moduri de viață,de existență a lor și a acoliților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here