În Polovragi, Se fură lemne la greu

306

1Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Polovragi, împreună cu reprezentanţii ocolului silvic din localitate, au continuat acţiunile de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale de material lemnos.

Miercuri, continuând acţiunile de prevenire şi combatere a delictelor silvice, poliţiştii şi reprezentanţii silvici s-au deplasat în zona „Gura Văii”. Aici au fost găsite abandonate un număr de 19 piese, material lemnos esenţă fag, cu diametrele cuprinse între 16-30 cm şi cu lungimi cuprinse între unu şi 3 metri. Întreaga cantitate de material lemnos abandonată, aproximativ 1,123 mc a fost ridicată şi predată la Ocolul Silvic Polovragi.

De asemenea, a fost identificat M.N., de 34 ani, din comuna Polovragi, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1, 30 mc material lemnos, esenţă fag.

Având în vedere că avizul de însoţire nu era completat conform dispoziţiilor legale, întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată în vederea stabilirii provenienţei şi predată Ocolului Silvic Polovragi. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei.

Anamaria Catalinoiu

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here