În perioada Paştelui, La Maternitatea Târgu-Jiu s-au născut 11 bebeluşi

210

Nu mai puţin de 11 copii au venit pe lume în perioada Sărbătorilor Pascale, opt dintre ei născându-se în prima şi a doua zi de Paşti. Astfel, personalul de la Secţia de Neonatologie din cadrul Spitalului Judeţean Gorj nu a avut sărbători prea liniştite. Atât proaspetele mămici, cât şi nou-născuţii sunt bine şi se pregătesc să plece acasă.

Cinci băieţi şi şase fetiţe au venit pe lume în de vineri până luni, la Maternitatea Târgu-Jiu. Trei dintre mămici nu au putut merge la biserică să ia lumină la miezul nopţii pentru că, chiar în acele momente, aduceau pe lume bebeluşii care, se pare, sunt toţi sănătoşi. „Vineri a fost o naştere, sâmbătă două, duminică trei şi luni cinci. În total au fost 11 naşteri, venind pe lume cinci băieţi şi 6 fetiţe. „Toţi sunt sănătoşi, cu stare generală foarte bună”, confirmă Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Proaspetele mămici au decis ca prenumele bebeluşilor să fie, majoritatea, Cristiana sau Cristian, dat fiind faptul că ei au venit pe lume în perioada Sărbătorilor Pascale.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here