În perioada Crăciunului, 13 bebeluşi s-au născut la Maternitatea Târgu-Jiu

275

Mai multe familii din judeţul Gorj au primit cel mai frumos cadou de Crăciun, devenind părinţi. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu s-au născut 7 fetiţe şi 6 băieţei, din Ajunul Crăciunului până în ziua de Sfântul Ştefan. Şase dintre naşteri au fost naturale, restul bebeluşilor fiind aduşi pe lume prin operaţie cezariană.

Sărbătoarea Naşterii Domnului a adus fericire în sânul mai multor familii din judeţul nostru. Darul de Moş Crăciun primit de acestea a fost câte un bebeluş. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu s-au înregistrat 13 naşteri din Ajun până în ziua de Sfântul Ştefan, inclusiv. „Am avut 13 naşteri, în această perioadă, 7 fiind fetiţe şi 6 băieţei. Şapte mămici au născut prin cezariană şi şase natural. Toţi bebeluşii au avut o adaptare bună, după cum au confirmat cadrele medicale de pe secţie”, a confirmat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
Bucuria provocată de aceste naşteri a fost nespusă pentru proaspetele mămici, dar şi pentru familiile acestora, mai ales că micuţii au venit pe lume într-o perioadă specială a anului.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here