În municipiul Motru spaţiile cu pofil medical nu mai au căutare

161

MotruÎn fosta policlinică a municipiului Motru, cabinetele medicale nu mai au căutare. Mai există cel puţin 15 cabinete neocupate, deşi medicii de familie au ocupat cea mai mare parte dintre ele şi le-au şi cumpărat, acelaşi lucru întâmplându-se şi cu alte cabinete cumpărate de medicii specialişti în Stomatologie, Oftalmologie, Pediatrie, ORL.

Din cauza crizei financiare, adresabilitatea la aceste cabinete scade în mod vizibil, gratuitatea fiind un lucru rar pentru medici, aceasta întâlnindu-se doar în cabinetul de Interne şi de Oftalmologie şi numai pentru cadrele medicale. Spaţiile scoase la vânzare de către autorităţile locale prin licitaţie publică se află la etajele 1 şi 2. Facem precizarea că Direcţia Publică a asigurat prin hidroizolaţia la terasă, făcută în urmă cu doi ani, condiţii de apărare împotriva intemperiilor.

Consilierii locali nu pot interveni asupra preţului de pornire al licitaţiei, întrucât acesta este stabilit de evaluator, însă preţul total al administrării imobilului impune vânzarea acestor spaţii ca pe o necesitate.

În clădirea fostei policlinici funcţionează un dispensar TBC şi sediul substaţiei de Ambulanţă Motru, ambele în curs de soluţionare a relaţiei de contractualitate pentru deţinerea spaţiilor.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here