În luptă pentru glorie

366

Tinerii baschetbaliști under 14 de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu pleacă astăzi spre Constanța, acolo unde de mâine vor intra în luptă la Turneul Final U14.

După ce în sezonul trecut s-au oprit după participarea la Turneul Semifinal, echipa under 14 a celor de la CNTV și-a stabilit în acest an un pas în plus, iar acest obiectiv a fost deja îndeplinit prin calificarea la Turneul Final. Totuși, deși sunt conștienți că va fi extraordinar de greu, aproape imposibil, să obțină o performanță cu adevărat notabilă, aici înțelegând o prezență pe podium, copiii de la CNTV visează la un loc cât mai înalt, iar acesta este și țelul antrenorului echipei, Laurențiu Răuț: „Obiectivul a fost să ne calificăm la turneul final, şi asta am reuşit. Anul trecut, când am participat la U13 am ajuns până la turneul semifinal, acum sper să facem o figură frumoasă şi să obţinem rezultate bune”, a declarat Laurenţiu Răuţ.

În grupă cu campioana
Turneul Final ce se desfășoară la Constanța aliniază la start opt echipe, împărțite în două grupe, CNTV Târgu Jiu urmând a se întâlni în prima fază cu ACS „Dan Dacian” București, BC Athletic Constanța și Spike București. Se poate spune că tinerii baschetbaliști gorjeni au avut și ghinion la tragerea la sorți atâta vreme cât din aceeași grupă cu ei fac parte atât echipa campioană, „Dan Dacian” București, cât și gazdele turneului, cei de la Athletic Constanța.
În cealaltă grupă a Turneului Final de la Constanța se vor înfrunta pentru un loc în finale alte patru echipe: U Mobitelco Cluj, CSU Braşov, Slam Bucureşti şi CS 4Sport Bucureşti.

Lotul CNTV pentru Turneul Final U14:
Jucători: Horia Aldoiu, Iulian Lilă, Albert Câdu, Cătălin Văduva, Maria Lungescu, Dan Mihăescu, Alexandru Bălăşoiu, Andrei Floarea, Ciprian Tomoiagă, Andrei Jerca, Alexandru Achim şi Robert Nanu.
Antrenor: Laurenţiu Răuţ
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here