În linie dreaptă! Începe modernizarea zonei de mijloc a municipiului Motru

2567

Peste 5 milioane de lei vor fi investiți în municipiul Motru. Proiectul de anvergură, realizat pe fonduri europene, presupune modernizarea zonei de mijloc a orașului, aici nemaifiind realizate lucrări de aproximativ 50 de ani.
„În sfârșit, începem! Pe 2 martie, împreună cu proiectantul, constructorul, dirigintele de șantier și reprezentanții furnizorilor de utilități (CEZ, UATAA, Aparegio, Premier Energy, Telekom), am semnat procesul verbal de predare-primire a amplasamentului pentru lucrările de modernizare a zonei de mijloc a municipiului Motru. În afara modernizării străzilor respective, trotuarelor, aleilor pietonale, se rezolvă și problema locurilor de parcare. Ne cerem scuze anticipat pentru deranjul ce va fi provocat de echipele și utilajele constructorului. De asemenea, vă rugăm să colaborați cu agenții poliției locale, atunci când va fi necesară eliberarea anumitor zone”, a anunțat primarul Gigel Jianu.
Concret, proiectul vizează modernizarea Platformei Complex Mijloc și a aleilor Violetei, Caisului, Lămâiței, Castanului, Ghiocelului, Griviței, Pinului, Crizantemei, în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 13, intitulat „Îmbunătățirea calității vieții în municipiul Motru”.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. DLE PRIMAR DAR CU STR GLOGOVENILOR CE FACETI /? NU ARE CANALIZARE ALEE PIETONALA NEASFALTATA PLINA DE GROPI ETC ATI PROMIS CA FACETI DAR NU ATI FACUT NIMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here