În grevă foamei de 3 zile, în fața Primăriei Motru!

5258

Cimpineanu Cristinel Aurel, de 57 de ani din Motru se află de 3 zile în grevă foamei în fața primăriei municipiului. Omul a dormit pe bancă chiar dacă pe timpul nopții s-au înregistrat 5-6 grade Celsius. Protestatarul nu are unde să se ducă având neînțelegeri cu mama sa, care locuiește în oraș. De altfel, acesta nu se poate apropia de domiciliu, având interdicție judecătorească. Acesta protestează pentru că a rămas fără acte de identitate, are buletinul expirat și nu își poate face altul deoarece mama sa nu îl ia în spațiu. Nici la politie nu poate ajunge deoarece se află în raza locuinței mamei sale și are interdicție de a se apropia la mai mult de 100 metri de casă, plicit și de sediul poliției.

Viceprimarul Cosmin Morega a fost singurul care astăzi s-au interesat de soartă grevistului. Omului i s-a  dus apă, ceai și i s-a luat tensiunea de către asistentele de la cabinetul din primărie. Omul avea tensiune foarte mare 20 cu 10 și glicemia 165. Inițial a refuzat ajutorul medical, apoi viceprimarul a apelat la 112 pentru că grevistul sa fie văzut de un echipaj de pe o ambulanță.

Omului i s-ar indicat de către viceprimar să meargă în centrul social al orașului, dar acesta a refuzat spunând că protestează până primește un buletin nou, lucru greu de realizat. Acestuia i se poate realiza doar o carte de identitate provizorie daca polițiștii locali ii vor recupera actele chiar și expirate de la domiciliu. Grevistul continuă protestul chiar dacă starea sa de sănătate este precară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here