În Gorj, peste 100 de locuri de muncă disponibile

153

muncitori-constructiiAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj a scos la înaintare la nivelul judeţului nostru, pentru perioada 17-24 decembrie un număr de 94 de locuri vacanţe

pentru cei care se află în căutarea unui job, şi alte 13 pentru proaspeţii absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior. Astfel, pentru aceştia din urmă, sunt disponibile trei locuri de ingineri instalaţii pentru construcţii, unul de operator calculator electronic şi reţele, două de desenatori, alte două pentru arhitecţi clădiri şi tot atâtea pentru consilieri economici. Acestora li se mai adaugă şi trei posturi pentru ingineri în construcţii civile, industriale şi agricole.

Totodată, cele mai multe locuri vacante dintre cele 94 sunt disponibile în diverse domenii cum ar fi: 10 posturi de ambalator manual, 11 de dulgher, 6 de fierar betonist, 8 de muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide, 5 de muncitor necalificat la demolare clădiri, zidărie, mozaic, faianţă, gresie, parchet. Şi în industria confecţiilor se caută 6 muncitori necalificaţi, iar de alţi 8 e nevoie la întreţinerea de drumuri, şosele, poduri, baraje.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here