În Gorj – Nici 200 de locuri de muncă vacante

143
locuri de muncaAgenţia Judeţeană pentru ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj pune la dispoziţia şomerilor din judeţ şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un număr de 185 de posturi vacante, în intervalul 11-18 februarie. Astfel, cele mai multe, adică 26, sunt de lucrător gestionar, alte 10 sunt pentru paznici, 18 pentru muncitori necalificaţi la ambalarea produselor solide şi semisolide, alte 8 de zidar tencuitor.

De asemenea, la nivelul judeţului nostru, există 5 locuri vacante de ambalator manual, câte 4 posturi de şofer de autoturisme şi camionete, dar şi de parchetar, tâmplar universal şi croitor la comandă.

Patru agenţi de securitate şi tot atâţia vânzători sunt căutaţi pentru ocuparea unor locuri de muncă. Totodată, în săptămâna următoare mai sunt joburi vacante de lăcătuş mecanic şi mecanic auto, dulgher restaurator şi faianţar, frizer şi manichiurist, ospătar şi coafor. Şi pentru cei cu studii superioare de specialitate, AJOFM oferă câteva posturi. Acestea sunt în număr de trei pentru inginerii de construcţii civile, industriale şi agricole, câte două pentru arhitecţi de clădiri, ingineri de reţele electrice, dar şi ingineri de căi ferate. De altfel, se caută şi un consilier economic, un tehnician constructor şi un veterinar, precum şi un inginer de îmbunătăţiri funciare. Cei aflaţi în căutarea obţinerii unui venit lunar, se pot adresa birourilor din cadrul AJOFM Gorj, de la strada Lt. D. Petrescu din zona CAM.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here