În Gorj, 12 dosare, pentru examenul de medic primar

142

IMG_2954Examenul pentru obţinerea gradului de primar pentru medicii dentişti şi farmaciştii cu minim 5 ani vechime ca specialişti, este organizat de Ministerul Sănătăţii şi se desfăşoară pe data de 8 iunie. Până la finalul perioadei de înscriere, la nivelul judeţului nostru s-au depus 12 dosare.

Ministerul Sănătăţii organizează la data de 8 iunie 2011, examen pentru obţinerea gradului de primar pentru medicii dentişti şi farmaciştii cu minim 5 ani vechime ca specialişti, în specialitatea pentru care doresc să obţină gradul de primar, până la data de 31 decembrie 2011. Examenul se va desfăşura în centrele universitare medicale: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureş şi Timişoara.

12 medici gorjeni, înscrişi la examen

Ultima zi de înscriere a candidaţilor care doresc să participe la acest examen a fost în data de 11 mai. Medicii gorjeni şi-au depus dosarele la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, la sfârşitul perioadei de înscriere fiind depuse 12 dosare. „Sunt depuse 12 dosare; pe specialităţi, candidaţii au optat pentru: Pediatrie, ORL, Medicină de Laborator, Neurologie, Psihiatrie, Obstetrică – Ginecologie şi ATI”, a explicat Elena Piţian, purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. În ceea ce priveşte arondarea candidaţilor pe specialităţi şi centre universitare, aceasta va fi stabilită de Ministerul Sănătăţii şi afişată pe site-ul ministerului la data de 26 mai 2011. Ulterior, pe 3 iunie, se vor afişa, tot pe site-ul Ministerului Sănătăţii, listele nominale ale candidaţilor admişi, data, locul şi ora de prezentare la examen.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here