În cătuşe pentru furt de role de la Roşiuţa

328

arestatiÎn urmă cu două zile, poliţiştii gorjeni i-au identificat şi reţinut pe suspecţii care au furat 21 de role de la Cariera Minieră Roşiuţa, furt comis în noaptea de vineri spre sâmbătă. Continuând cercetările în dosarul penal privind furtul celor 21 de role, comis în noaptea de 07/08.01.2011, în Cariera Roşiuţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu i-au depistat pe cei doi suspecţi, Constantin A.G., de 24 ani şi Claudiu M., de 26 ani, ambii din municipiul Motru.

 

„Tinerii sunt suspectaţi că au sustras un număr de 21 role de pe circuitul de benzi TMC 102 din cadrul Carierei Roşiuţa. Ei au fost reţinuţi pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar ieri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunerea de arestare preventivă Bunurile sustrase au fost recuperate de către poliţişti şi restituite Carierei Roşiuţa”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Toate situaţia a început sâmbătă dimineaţă, când poliţiştii motreni au fost sesizaţi de furt de către un inginer al Carierei Roşiuţa. Valoarea aproximativă a prejudiciului cauzat era de 5.200 lei. În acest caz, primul reţinut a fost un bărbat de 26 de ani care a relatat faptul că în comiterea furtului a mai avut doi complici, ce au fost reţinuţi ulterior. În funcţie de probatoriul administrat asupra celor trei făptaşi se vor dispune măsurile prevăzute de Codul de procedură penală.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here