În barul social-democratului Ungureanu – Altercație între consilierul personal al primarului de Drăguțești și candidatul liberal din comună!

2347

O altercație a avut loc sâmbătă în barul aflat în chirie în curtea consilierului personal al edilului local de Drăguțești, Irinel Ungureanu. Conflictul a fost pornit de consilierul, membru PSD, la adresa liberalului Cristi Crăc, aflat în local, în urma unor declarații făcute de către candidatul PNL în mass-media. Mai precis, Ungureanu nu a fost de acord, potrivit martorilor, cu faptul că liberalul l-a numit public ,,incompatibil”, fapt declarat astfel de ANI, și i-a adresat viitorului candidat unele acuze nefondate. Ungureanu ar fi amenințat apoi candidatul PNL Drăguțești când a văzut că acesta i-a demontat acuzele.

Oficial, campania electorală nu a început dar, la Drăguțești bătălia pentru funcția de primar, între PSD și PNL, este clară, fiind conturată de pe acum. Un episod care demonstrează acest lucru a avut loc chiar sâmbătă la un bar de pe raza localității Tîlvești. Localul se află pe proprietatea pesedistului Irinel Ungureanu, consilierul personal al primarului de Drăguțești dar închiriat unei firme private. Cristi Crăc se afla în bar împreună cu câțiva prieteni când Ungureanu i-a cerut răspicat explicații legat de intervențiile sale publice la radio și TV. Ungureanu, consilier personal plătit din bani publici, a fost nemulțumit că liberalul l-a numit incompatibil, criticându-l la rându-i cum că viitorul candidat PNL i-ar fi vorbit ,,de rău” pe tinerii comunei plecați la muncă în străinătate.

Politică cu pumnul
Crăc a demontat aceste lucruri, arătând în bar, video, de pe telefon, că nu se confirmă cele spuse de acesta. Ungureanu a continuat, fiind la un pas și de o agresiune fizică, acesta fiind oprit de un client al barului. Liberalul Cristi Crăc a confirmat pentru Gorjeanul evenimentul de sâmbătă cu mențiunea că, în opinia sa, incidentul a fost doar ,,o încercare eșuată de a mă enerva pentru a face vreun lucru necugetat. Mi se caută nod în papură pentru ca eu să am o ieșire publică aiurea, de dosar penal dacă se poate, pentru ca acesta să fie folosită împotriva mea în campanie”. Cristi Crăc este candidatul PNL la Drăguțești, lucru prezentat de acesta public. Liberalul nu are dosare penale, nu a mai făcut politică și este om de afaceri. În ce îl privește pe Irinel Ungureanu acesta este membru PSD, consilier personal al primarului de Drăguțești, remunerat cu 7000 de lei lunar, și declarat incompatibil de ANI. Cu siguranță, Ungureanu nu va candida pentru fotoliul de primar dar va face parte din echipa PSD pentru locale.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here