În august, Corpul de Control al CJAS a imputat peste 5.700 lei

161

Pe parcursul lunii august 2013, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a efectuat 9 controale la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. Toate aceste controale au fost tematice, şase dintre ele făcându-se la medicii de familie, două la furnizorii de medicamente. S-au imputat 5.718,13 lei.

Lunar, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj efectuează verificări la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. În luna august 2013 au fost efectuate 9 controale tematice, dintre care şase s-au făcut la medicii de familie. Unii furnizori de servicii medicale au fost prinşi pe picior greşit, fiindu-le imputate sume destul de importante. În urma controalelor efectuate pe parcursul lunii august, s-au imputat 5.718,13 lei. Medicilor de familie li s-au imputat aproape trei mii lei. S-au recuperat aproape patru mii de lei din sumele imputate.
Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj vor continua verificările la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru şi pe parcursul acestei luni.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here