În an electoral, SNLO împrăştie 100 de miliarde pe închirieri

229

deschiderePeste 100 de miliarde de lei vechi pune încă de acum la bătaie Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO) pentru închirierea vehiculelor de transport marfă, cu şofer pentru subunităţile acesteia. Banii vor fi acordaţi, prin licitaţie, anul viitor în luna aprilie, firmelor care şi-au adjudecat deja de câţiva ani aceste contracte avantajoase. De data aceasta, suma oferită este mai mult decât generoasă, probabil şi pentru că este an electoral, iar pedeliştii sunt dispuşi să arunce cu fonduri pentru cei care îi vor sponsoriza apoi în campanie.

SNLO ca şi alte societăţi de stat din Gorj şi-au pregătit încă din acest an banii pentru achiziţiile din 2012. De altfel, societatea printr-un anunţ de intenţie publicat chiar ieri pe SEAP îşi anunţă încă de pe acum dorinţa de a închiria vehicule de marfă cu şofer pentru care pune la bătaie peste 104 de miliarde de lei vechi. Procedurile de adjudecare a contractului, împărţit pe loturi, vor începe în luna martie anul viitor ca în aprilie să fie adjudecat totul.

114 maşini de diverse tipuri

Locul principal de prestare pentru deţinătorii acestor vehicule este la subunităţile SNLO. Adică la EC Roşia, EC Peşteana, EC Lupoaia, EC Roşiuţa, BA Rovinari şi EC Husnicioara din judeţul Mehedinţi. Cererea SNLO este de 114 maşini, tipuri diferite, contractul urmându-se a se realizeze pe parcursul unui an de zile. Defalcat, cei mai mulţi bani sunt puşi la bătaie pentru Roşiuţa şi Roşia şi cei mai puţini pentru Baza de Aprovizionare Rovinari.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here