În 2022, bărbaţii poartă cămăşi epice

854

Vedeta garderobei unui bărbat este, fără doar şi poate, cămaşa. Anul acesta, brandurile celebre au cizelat stilul clasic. Chiar dacă rămâne la putere şi în 2022 cămaşa albă, designerii s-au întrecut în a adăuga detalii care fac diferenţa şi spun, într-un mod epic, povestea bărbatului care o poartă.
Anul acesta, camasile pentru barbati se poartă în culori simple, calme, fără impremeuri obositoare, stilul rece, minimalist şi eleganţa subtilă sunt la putere.
O atenţie deosebită este acordată şi materialelor. Sunt preferate ţesăturile din fire naturale.
Lipsa elementelor stridente este acoperită de prezenţa discretă a butoanelor şi a elementelor de fixare care întregesc o croială sofisiticată prin simplitate.
Indiferent dacă este purtată la birou, într-un mediu de afaceri sau la o cină, cămaşa acestui sezon se remarcă prin absenţa oricăror obiecte decorative pe aceasta. O altă tendinţă a verii 2022 este lipsa unei forme neobişnuite a gulerelor. În acest sezon, gulerele clasice sunt la putere şi întregesc perfect un blazer într-o croială clasică.
Pentru stilul sportiv, opţiunile se îndreaptă către cămăşi cu mâneci scurte fără guler, care în acest sezon estival ating apogeul popularităţii. Pentru persoanele active, dinamice, merită menţionate şi articole de vestimentaţie cu fermoare.
Şi ca o cămaşă să devină o frumoasă naraţiune epică, ea trebuie să spună povestea bărbatului care o poartă. De multe ori, bărbaţii curajoşi, puternici şi dinamici adoptă stilul militar. O cămaşă care subliniază tăria şi îndrăzneala purtătorului este o cămasă stil army din schema de culori kaki, dintr-o ţesătură cu densitate suficient de mare, care îşi poate păstra forma.
Cămăşile lungi continuă să fie la modă şi spun povestea unui bărbat care pune preţ pe originalitate şi creativitate. Croiala unei cămăşi lungi trebuie să fie dreaptă, simplă, iar cel mai important element căruia trebuie să i se dea atenţie este ca produsul să se potrivească bine pe umeri. Nu în ultimul rând, lungimea trebuie să se situeze la mijlocul coapsei sau puţin sub.
Din paleta de culori a cămăşilor pentru bărbaţi nu trebuie să lipsească clasicele culorile albe şi negre. La serviciu se asortează foarte bine şi nunaţele de gri, însă culorile care au câştigat un loc în topul de anul acesta sunt măsliniu, bej, albastru şi albastru deschis. Fashion Days a adus ultimele colecţii de cămăşi din care te poţi inspira atunci când nu ştii ce să alegi.
Printre puţinele imprimeuri acceptate în trendurile 2022 sunt carourile şi dungile, fiind de preferat carourile în roşu, verde, galben şi albastru.
Purtarea în stil clasic a unei camasi pentru barbati indică să fie băgată în pantaloni sub centură, iar culorile trebuie să fie limitate la nuanţe deschise.
Stilul sportiv include modele alungite şi clasicul polo care suportă o paletă de culori mai strălucitoare, obligatoriu purtate cu pantaloni din denim, bermude sau pantaloni scurţi si panofi sport streetstyle de la Fashion Days . Cămăşile cu model sportiv îţi oferă o senzaţie minunată de libertate.
Atunci când alegi cămașa, trebuie să ții cont de stilul tău de viaţă. Ai încredere în tine, iar cămașa va fi doar o oportunitate de exprimare a felului tău de a fi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here