Împușcături la Stoina după petrecere

176

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, din Cruşeţ şi Stoina, au ajuns ieri în arest, pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi distrugere.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în noaptea de miercuri spre joi, un tânăr de 22 de ani, din Crușeț, a mers la locuinţa unui prieten de 23 de ani, din comuna Stoina, care își aniversase ziua de naştere. Ulterior, sărbătoritul s-a oferit să-l conducă până acasă și l-a luat la plimbare și pe fratele său, un minor de 16 ani. Pe drum însă au comis o faptă care i-a costat libertatea.

”Pe traseul de deplasare, pe fondul consumului de alcool şi fără un motiv anume, tânărul de 22 de ani, a executat un foc cu arma de vânătoare pe care o deţinea legal, asupra locuinţei unui bărbat de 59 de ani, din comuna Stoina, după care a înmânat arma celor doi fraţi, care au folosit-o trăgând două focuri de armă, unul asupra unui bec de pe un stâlp de iluminat public şi unul în aer”, anunță reprezentanții IPJ Gorj.

Ca măsură complementară, anchetatorii au dispus ridicarea armei de vânătoare a suspectului de 22 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here