Imigrantă româncă moartă în Marea Britanie, după ce a fost înjunghiată pe stradă

431

Un bărbat a fost arestat în urma înjunghierii unei imigrante românce, în noaptea de luni spre marţi, pe o stradă comercială aglomerată de la Ilford, în Essex (estul Angliei), tânăra murind ulterior la Royal London Hospital.

Potrivit Daily Mail, incidentul s-a petrecut la miezul nopţii de luni spre marţi, iar tinerei i-a fost acordat primul ajutor de către paramedici care au condus-o la spital, însă medicii nu au putut să o salveze. Românca, a cărei identitate nu este precizată, a murit din cauza rănilor la Royal London Hospital, spre ora locală 2.00 (4.00, ora României).
Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost arestat marţi după-amiaza în legătură cu moartea imigrantei, iar acesta se află în custodia poliţiei în East London.
Circulaţia rutieră pe străzile din zona în care a fost comisă înjunghierea au fost închise, iar investigaţiile continuau.
Poliţia a confirmat că identitatea victimei este cunoscută, anunţând că nu o va dezvălui până când nu va informa rudele. O autopsie urma să fie efectuată marţi după-amiaza în vederea stabilirii cauzei morţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here