Imagini șocante surprinse de camerele de supraveghere! Înjunghiat în fața barului

385

Un tânăr de 24 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori în fața unui bar din Bumbești-Jiu. Imaginile șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere și au ajuns la anchetatori. Medicii nu i-au mai putut salva piciorul victimei. Acesta a mai făcut câțiva pași după ce a fost atacat, fiind găsit de medici într-o baltă de sânge. Agresorul a fost arestat preventiv.
“Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus începerea urmăririi penale cu privire la o infracțiune de tentativă de omor săvârșită în seara zilei de 31 ianuarie 2018, în jurul orelor 23.20, în orașul Bumbești-Jiu, județul Gorj.
Fapta s-a petrecut în fața unui bar din centrul localității Bumbești-Jiu, constatându-se că victima C.V.I. a fost urmărită de suspectul Deaconescu Flavius-Constantin care, pe fondul unui conflict, i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor înțepător în zona feței și a corpului, provocându-i leziuni ce au sângerat abundent.
Din actele medicale a rezultat că victimei i-a fost pusă în primejdie viața întrucât plaga înjunghiată la nivelul coapsei stângi a intersectat un vas mare al corpului, artera femurală. Victima a fot internată în stare de șoc hemoragic, intervenindu-se chirurgical pentru suturarea arterei femurale.
În urma administrării probatoriului rezultă că există probe temeinice care ne conduc la bănuiala rezonabilă că fapta pentru care s-a început urmărirea penală a fost comisă de suspectul Deaconescu Flavius-Constantin.
Acesta a fost reținut, cercetările continuând în vederea administrării probatorului pentru tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate”, a precizat Michaela Teodorescu, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, într-un comunicat de presă. Agresorul a contestat măsura de arestare preventivă, urmând ca verdictul să fie anunțat în această săptămână, la Curtea de Apel Craiova.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here