Iluminat public modern, pe bani europeni, într-o comună din Gorj

2313

Autoritățile locale din comuna Văgiulești vor moderniza și eficientiza iluminatul public, pe fonduri europene. Primăria a scos la licitație contractul privind achiziția și montarea de corpuri de iluminat în satele Văgiulești, Covrigi, Cîrciu, Valea Motrului și Murgilești.

Proiectul face parte dintr-un proiect finanțat prin PNDR. „Prin implementarea proiectului se urmărește montarea a 420 bucăți de corpuri de iluminat noi, 144 de bucăți aparate de iluminat cu surse LED având puterea 45 W și 276 bucăți aparate de iluminat cu surse LED având puterea 20 W”, se arată în caietul de sarcini al licitației.
Lungimea totală a rețelei de distribuție publică este de aproximativ 22 de kilometri. Cele 398 de corpuri de iluminat vechi, echipate cu lămpi fluorescente și cu vapori de mercur, vor fi demontate și înlocuite cu aparate de iluminat cu LED.
Investiția depășește 400.000 de lei. Firmele interesate de lucrare pot depune oferte până pe data de 25 septembrie. Durata maximă de furnizare și montaj este de 12 luni de la primirea ordinului de livrare.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here