Iliescu îl consiliază pe Daviţoiu

307
Gheorghe Iliescu a devenit consilier al directorului general Gheorghe Daviţoiu la Complexul Energetic Rovinari. Fostul director comercial a acceptat propunerea respectivă după ce a câştigat în instanţă dreptul de a fi reangajat pe funcţia din care a fost îndepărtat în mai 2008 de fostul director general Laurenţiu Ciurel.

Sentinţa nu este definitivă, dar este prima care îi dă dreptate lui Iliescu, procesul acestuia durând mai bine de un an şi jumătate, deşi astfel de cauze sunt finalizate de instanţe într-un timp mult mai scurt.

Directorul general Gheorghe Daviţoiu l-a luat pe Iliescu drept consilier al său după ce a fost mandatat în acest sens de către preşedintele Consiliului de Administraţie al CE Rovinari, Marcel Hoară. Situaţia lui Iliescu a fost discutată de membrii Consiliului de Administraţie, iar Hoară l-a mandatat pe Daviţoiu să găsească o soluţie de compromis în acest caz. Instanţa a obligat Complexul Energetic să-i plătească lui Iliescu inclusiv drepturile salariale din perioada în care nu a fost pe funcţie. Complexul a făcut recurs la sentinţa pronunţată la Târgu Jiu şi aşteaptă un verdict din partea Curţii de Apel Craiova.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here