Iliescu a câştigat procesul

207
ce rovinariGheorghe Iliescu a câştigat procesul prin care contestă îndepărtarea sa din funcţia de director comercial la Complexul Energetic Rovinari. Instanţa de judecată de la Tribunalul Gorj i-a dat acestuia dreptate, fostul director obţinând câştig de cauză după un an şi jumătate de procese.

Iniţial el a pierdut procesul la Tribunalul Gorj, dar a contestat sentinţa la Curtea de Apel Craiova, care a dispus rejudecarea cazului la Târgu Jiu, instanţa dispunând acum reangajarea lui. Judecătorii au cerut, de asemenea, ca să-i fie plătite toate drepturile salariale ce i se cuvin până la reangajarea pe post.

Procesul respectiv a început în toamna anului trecut, prima sentinţă de respingere a plângerii fiind pronunţată după 8 termene şi trei amânări, Iliescu apreciind că judecata a fost una „neobişnuit” de lungă pentru astfel de cauze. Gheorghe Iliescu declară că aşteaptă să fie reangajat la Complexul Energetic Rovinari, el pierzându-şi funcţia după ce procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie i-au dat calitatea de „martor” în două dosare deschise pe numele fostului director general Laurenţiu Ciurel, anchetele nefiind finalizate nici până în prezent.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here