Ilie Stan, atac la C.N.I.: Ce aşteptăm, să vină alegeri?

843

Antrenorul Gloriei Buzău, Ilie Stan, a fost extrem de deranjat de faptul că meciul dintre Pandurii şi Gloria Buzău s-a disputat pe terenul sintetic, şi nu pe Stadionul Municipal. Fostul tehnician de la Steaua şi-a criticat şi elevii, dar şi-a îndreptat tunurile, în special, spre reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii. Stan nu înţelege de ce arena din Târgu Jiu nu a fost deja inaugurată, declarând că probabil se aşteaptă alegerile pentru a finaliza investiţia ce trebuia să fie gata de ani buni.
,,Un joc fără istoric, m-a deranjat lipsa de atitudine a jucătorilor mei. Până la urmă e bine că plecăm cu un punct. Am văzut un stadion fantastic, extraordinar, pentru ce-l ţinem aici, să facem muzeu? E posibil să jucăm la liga a doua pe un asemenea teren sintetic, din care aţi văzut cum sare mingea? Distrugem jucătorii! De ce să vină lumea la stadion, ce să vadă? Ar trebui mai multă responsabilitate. Domnul Condescu este un om extraordinar şi eu ştiu că se zbate pentru această echipă. Păcat, sunt nişte investiţii fantastice, trebuie să chemaţi cei de la C.N.I., să dea drumul ca să jucaţi pe stadion. Ce aşteptăm, să vină alegeri? Să tăiem panglica înainte de alegeri? Ne păcălim şi suferă toată lumea. E păcat, dar noi avem pretenţii să-i batem pe spanioli”, a comentat principalul Gloriei, făcând referire şi la eşecul naţionalei lui Contra.
Stan a mai spus că Pandurii pot să evite retrogradarea şi în acest sezon, dar ,,iarba de acasă” nu-i ajută nici pe ei. ,,Pandurii este o echipă organizată, cu jucători tineri, care îşi doresc să se afirme, dar este foarte greu pe acest teren şi pentru ei. Aţi văzut cum sare mingea. Nu poţi să dai o centrare, un şut la poartă”, a adăugat antrenorul.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here