Ilie Răuţescu, candidatul PAS pentru Consiliul Judeţean

430

rautescuConducerea Partidului Alianţa Socialistă(PAS) Gorj a stabilit ieri candidaţii la cele mai importante funcţii la nivel judeţean şi pentru municipiul Târgu-Jiu. Astfel, candidatul organizaţiei pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj a fost stabilit Ilie Răuţescu, fostul primar al oraşului Rovinari, iar pentru Primăria Târgu-Jiu, a fost stabilit contracandidat pentru Florin Cârciumaru, Constantin Semen, în prezent consilier local la Padeş.

Socialiştii gorjeni au stabilit joi care va fi candidatul PAS-ului pentru Consiliul Judeţean Gorj şi pentru Primăria Târgu-Jiu. Conducerea PAS Gorj va merge astfel pe mâna vicepreşedintelui Ilie Răuţescu, intrat de doar câteva luni în acest partid. Răuţescu s-a retras, în urmă cu câţiva ani, din politică asta după ce a pierdut mandatul de primar al oraşului Rovinari. El a condus timp de 9 ani acest oraş, a fost consilier judeţean al PSD şi preşedinte al organizaţiei PSD Rovinari, apoi a trecut la PNG şi PC ca, în final, să se oprească la PAS. Liderii organizaţiei susţin însă că l-au nominalizat pe Răuţescu drept candidat la alegerile locale pentru şefia Consiliului Judeţean deoarece este un om cu experienţă politică, profesională şi de viaţă. ,,Sunt pregătit pentru aşa ceva, privind experienţa mea în muncă, o spun faptele şi experienţa în munca mea politică şi administrativă. Sunt pregătit de acţiune. Nu sunt pregătit să mint ori să mă laud, ci să realizez pentru om”, a declarat Ilie Răuţescu, acceptând astfel misiunea care i s-a încredinţa la alegerile locale.

Semen a renunţat la Primăria Padeş pentru Târgu-Jiu

Pentru Primăria Târgu-Jiu, PAS Gorj l-a stabilit candidat pe Constantin Semen, prim-vicepreşedinte al organizaţiei, totodată consilier local la Padeş. Semen va intra în lupta pentru Primăria Târgu-Jiu, din partea PAS-ului, asta deşi la jumătatea anului trecut Semen anunţa o candidatură la Primăria Padeş. Semen anunţă că a acceptat însă confruntarea cu Florin Cârciumaru deoarece cunoaşte problemele cu care se confruntă municipiul Târgu-Jiu. Socialiştii au mai stabilit candidaţii pentru 35 de localităţi.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here