Idei de ținute – Costumele de damă, un must-have pentru primăvara anului 2020

1337

Am pășit în luna februarie și deși prognoza meteo ne anunță o vreme de iarnă, trebuie să recunoaștem că toate planurile legate de garderobă privesc spre primăvară. Costumele de damă au reintrat în tendințe în urmă cu câţiva ani și nu promit să plece. De la an la an și chiar de la sezon la sezon, această piesă vestimentară se adaptează, diversifică și ne captează atenția într-un mod diferit.

Pentru primăvară 2020, designerii ne propun câteva direcții stilistice fresh. Costumul devine mai lejer, mai relaxat, pe alocuri mai cool.
Cu siguranță, cromatica specifică sezonului cald influențează puternic tendințele sau mai bine zis, tendințele influențează aspectul acestei piese esențiale în garderobă.

Culorile nude, în tendinţă
Pentru începutul lui 2020, poți lăsa deoparte culorile terne și poți purta lejer o ținută aprinsă. Un costum într-o nuanță puternică este nu doar o dovadă de curaj, ci și una de stil. Inspiră-te din apariția recentă a lui Beyonce la Super Bowl pentru a vedea cum poți purta un costum colorat.
Desigur, după o explozie de culoare, nu putem ignora şi zona neutră, culorile nude, o altă tendință principală a sezonului de primăvară. Dacă preferi o apariție mai discretă, alege un costum bej, dar cu un croi masculin, supradimensionat, pentru un aer cool, relaxat. Poți purta o pereche de teniși sau de mocasini cu alură masculină, pentru un look coerent.
Mutăm puțin discuția din zona culorilor, în zona croielii. Costumele de primăvară din acest an au o serie de artificii stilistice menite să îți pună în evidență silueta. Pe de o parte, avem jachetele cambrate în talie, pe de altă parte, avem costumele cu jachetă scurtă, cropped-top. Acestea sunt foarte cool și tinerești, fiind o variantă foarte bună de ținută de seară, dacă jacheta este suficient de scurtă încât să dezvăluie abdomenul. Costumul cropped este la fel de potrivit pentru zi, dacă sacoul și pantalonul se întâlnesc fix la mijloc, pe talie.
Sursa: verdict.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here