Idei de ținute care să te inspire în 2021

1226

Toată lumea se așteaptă ca odată cu intrarea în noul an să se schimbe și moda. Ei bine, de câteva sezoane bune nu se mai întâmplă astfel de schimbări, sau în nici un caz majore. Contează însă cum combini piesele între ele și ce piese alegi. Îți poți concepe o ținută uber cool din piese reciclate, vintage, stilizându-le într-o viziune complet nouă, perfectă pentru 2021!

1.Sci-fi
Un look full argintiu, propus de INNA, este deja un clasic. În anii 2000 era considerat super avangardist, în schimb, azi este o ținută care nu se va mai demoda prea curând.

2. Mix&match
Îmbină texturile lucioase cu cele mate, piesele clasice cu piesele neașteptate și elementele masculine cu cele feminine. Despre asta este vorba în 2021!

3. Pinkalicious
Alege rozul atâta timp cât piesele pe care le porți sunt puternice și cu influențe masculine! Evită însă o rochie roz prea girlie. Acest costum semnat The Attico este so hot&stylish!

4. Minimalism
Un look minimalist este atât de atemporal și ușor de purtat încât nu trebuie ignorat nici în 2021!

5. Street style inspo
Moda străzii rămâne una dintre cele mai bune surse de inspirație pentru fashioniste. Iar în timpul Săptămânilor Modei, oamenii care participă la acestea devin extrem de creativi!

6. Mesaje
Colecția aproape couture, semnată Viktor&Rolf, cu mesaje „demonstrative”, atât de actuale și relevante pentru societatea de azi, va fi și în 2021 la fel de apreciată de oamenii care iubesc moda.

7. Îndrăzneț
Este foarte clar, în 2021 trebuie să te exprimi și să ai curaj! După un an ca și cel care tocmai a trecut, este musai să te simți liberă, iar moda este „instrumentul” perfect! Așa că, poartă chiar și o fustă transparentă în plină zi, pe stradă!

8. Black & Gold
O combinație atât de elegantă care va dăinui peste secole! O ținută simplă, neagră, cu accesorii masive, aurii este sofisticată, cool și atât de modernă în orice sezon!
Sursa:elle.ro
Alexandra Cruceru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here