Iar avarie la CE Oltenia!

153

Zeci de blocuri din cartierul 1 Mai, al Craiovei au rămas azi după-amiaza fără căldură şi apă caldă după ce o conductă care face parte din sistemul de distribuţie a agentului termic al Complexului Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale II s-a spart. Potrivit unui comunicat al Primăriei Craiova, CET II Craiova a întrerupt furnizarea agentului termic pentru încălzire şi prepararea apei calde menajere la punctele termice Mântuleasa şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, pentru mai multe ore, precum şi la alte şase puncte termice din cartierele 1 Mai şi N.Romanescu, până luni, 6 februarie, în jurul orei 16,00, când se preconizează să fie finalizate lucrările de reparaţie a conductei.

În ultimele săptămâni în reţeaua de distribuţie a agentului termic în sistem centralizat din municipiul Craiova, care aparţine atât CEO cât şi SC Termo Craiova SRL (fosta Regie de Termoficare a Consiliului Local), au apărut mai multe avarii în urma cărora au fost întrerupte căldura şi apa caldă.

1 COMENTARIU

  1. Cat o sa mai platim caldura d nei Olguta (suge bine tata). CEO firma de caritate pentru Dolj, Mehedinti, Vilcea si altii. Ne am cam saturat sa i tinem in spate si noi sa luam salarii ca la adunat de prune. Se aude d nule Boza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here