I-au furat autoturismul şi l-au lăsat fără roţi

309
Un cetăţean din Băleşti a rămas fără autoturismul proprietate personală pe care îl lăsase parcat în faţa imobilului său şi asta pentru că gorjeanul a uitat cheile în contact.

Aşa cum era de aşteptat, cineva a profitat de acest lucru şi a furat autoturismul pe care, însă, l-a părăsit câteva ore mai târziu pe un câmp din localitatea Arcani. Nu oricum, totuşi, ci cu toate cele patru roţi furate.

A rămas fără roţile de la autoturism. I s-a întâmplat unui bărbat de 32 de ani din Băleşti care a uitat cheile în contactul maşinii pe care a lăsat-o parcată. „S-a stabilit faptul că proprietarul îşi parcase autoturismul în faţa imobilului unde locuieşte, însă şi-a lăsat cheile în contact. Astfel, profitând de neglijenţa proprietarului, autori necunoscuţi au sustras autoturismul în noaptea de 26/27.04.2010, după care l-au abandonat pe raza comunei Arcani, sustrăgând cele patru roţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică.
Oamenii legii au aflat despre acest lucru după ce au început cercetări asupra unei maşini abandonate.
„În dimineaţa zilei de 27 aprilie a.c., orele 08:55, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112, de o persoană din comuna Arcani, despre faptul că a observat pe un câmp un autoturism care avea cheile în contact şi căruia îi lipseau cele patru roţi”, a mai spus Daniel Tică.
Oamenii legii au stabilit faptul că această maşină aparţine lui G.C.I., de 32 ani, din localitatea Băleşti. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea autorilor şi recuperarea prejudiciului, adică a roţilor.
D.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here