I-a expirat mandatul de lider al Sindicatului Liber Cariera Lupoaia, dar nu se dă dus! Sindicalistul Bădița se ține cu toți dinții de scaun

339

Mandatul de cinci ani al lui Nicolae Bădița, președinte al Sindicatului Liber Cariera Lupoaia, a expirat pe data de 22 noiembrie 2017. Cu toate acestea, Bădița s-a lipit cu super glue de scaun, refuzând să vacanteze funcția, conform regulametului și statutului organizației sindicale, întârziind procedura până pe 5 decembrie, când acesta susține că s-ar fi validat alegerile de acum cinci ani, asta deși a preluat respectivul a preluat mandatul din 22 noiembrie 2012. O parte însemnată a membrilor de sindicat sunt nemulțumiți de felul cum Bădița tărăgănează organizarea alegerilor și îl acuză pe acesta că folosește sindicatul în interes personal, oferind pe ultima sută de metri ajutoare financiare majorate, din cotizațiile membrilor, unor apropiați ai săi.

Bădița, statutar, nu mai este lider de sindicat la Lupoaia deja de o săptămână. O spun membri ai sindicatului de la Lupoaia revoltați că Bădița se dă șef în continuare și că, mai mult, reprezintă sindicatul în raport cu administrația companiei. Membrii sunt ofticați și că sindicalistul dă, în continuare, dovadă de lipsă de transparență, refuză să comunice membrilor, în sala de apel, că se vor organiza alegeri interne. Bădița nu spune nimic nici dacă va candida sau nu pentru un nou mandat cum nu spune nici când a stabilit când se va organiza scrutinul intern.
De fapt, ex-președintele sindicatului nici nu prea stă pe la structura sindicală de teamă că oamenii îl vor întreba dacă mai este sau nu pe funcție. Mai mult, Bădița este acuzat că trage sfori în rândul sindicatului pentru a-și crește numărul de adepți, oferind ajutoare substanțiale în bani pentru membrii care îi cer ajutorul. Drepturile dublate din aceste zile ca și celelalte acordate în timpul mandatului său nu au fost niciodată afișate la avizierul sindicatului.

Cumpără alegătorii!
De altfel, membri ai sindicatului de la Lupoaia suspicionează că Bădița vrea să amâne organizarea alegerilor până după sărbători, convins fiind că poate cumpăra voturile celor din sindicat cu cadourile pe care le va oferi de sărbători, tot din banii sindicatului. Astfel că, alegerile se vor organiza de Bădița abia în ianuarie, pentru ca membrii sindicatului să uite de probleme și de faptul că nu-l mai vor pe respectivul președinte. Sindicatul are mai mulți membrii dornici să candideze pentru funcția pe care o consideră vacantă din 22 noiembrie, respectivii așteptând retragerea lui Bădița sau anunțul său de candidatură pentru următorul mandat.
A.STOICA

6 COMENTARII

  • Alegerile au fost acum 5 ani deci pe 22 noiembrie 2017 ti a expirat mandatul.
   Legea este statul organizatiei, iar statutul trebuie respectat, daca esti in afara statutului esti in afara legii deci mandatul tau BADITA a expirat deci trebuie sa pleci, sa fiu in locul tau, nu as mai candida pt ca oricum nu o sa te mai votam – o sa ai voturile neamurilor si prietenei tale pe care o stim cu totii .
   Daca ai curaj iesi in sala de apel cand vin schimburile si vorbeste, vezi ce ii mai minti.

 1. Bădiță = Roșca = cei care au trădat salariații de nenumărate ori pentru funcții si avantaje primite de la conducerea Ceo..
  Cei doi au furat si din cotizațiile de la sindicat inclusiv dobânda din bancă.

  • Cum se poate asa ceva BADITA spune ca el este cel,, mai corect om “de atata corectitudine nu vrea sa mai plece din sindicat rusine sa ti fie BADITA o sa platesti pentru tot raul facut apropo nu vrea sa plece pt ca trebuie sa mai pacaleasca niste amarati de mineri cu un calendar o icoana pt 2% dat de fiecare salariat.Cat comision mai primesti si de acolo ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here