Hoţi prinşi în flagrant

126

Doi gorjeni s-au ales cu dosar penal după ce asupra lor au fost găsite bunuri furate. Cei doi suspecţi, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Rovinari şi un târgujian de 38 de ani, au fost depistaţi de poliţişti în noaptea de 23 spre 24 iulie.

Luni seara, în jurul orelor 23:00, poliţiştii din Rovinari au depistat un bărbat în vârstă de 44 ani, din localitate, în timp ce transporta într-o geantă mai multe bucăţi de cârlige de role. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că suspectul avea asupra sa opt bucăţi cârlige de role de bandă pe care le sustrăsese din incinta Carierei Miniere Pinoasa, în scopul valorificării la un centru de colectare a deşeurilor feroase. Câteva ore mai târziu, poliţiştii din Târgu-Jiu au prins un bărbat în vârstă de 38 de ani care se plimba cu o bicicletă furată din curtea unui imobil din municipiu.
„În data de 24.07.2012, ora 01:50, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, în timp ce executau serviciul de patrulare au observat o persoană care conducea o bicicletă dinspre str. Pandurii spre str. Meteor. Deşi a fugit de poliţişti, “biciclistul” a fost în cele din urmă oprit. Din verificări a rezultat că persoana în cauză, identificată ca fiind A.D., de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, conducea o bicicletă pe care o sustrăsese din curtea unui imobil amplasat pe str. Barajelor din localitate”, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. În ambele cazuri, bunurile au fost ridicate şi urmează a fi restituite proprietarilor de drept. Pe numele suspecţilor au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here