Hoţi din Mehedinţi, prinşi în flagrant la Motru

110
Trei tineri din Mehedinţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Motru, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce furau dintr-o maşină parcată în oraş. În furt a fost implicat şi un al patrulea individ, care a reuşit însă să fugă, poliţiştii având identitatea lui.

O patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm a fost cea care i-a prins pe cei în cauză în timp ce furau un casetofon dintr-un autoturism Dacia 1300. Suspecţii au folosit chei potrivite şi au forţat sistemul de închidere de la şapte maşini din Motru şi împrejurimi, toate fiind aceiaşi marcă.

Bunurile furate au fost casetofoane, boxe audio, roţi de rezervă, triunghiuri reflectorizante, dar şi acte pe care proprietarii le ţineau în autoturismele respective. Cei trei indivizi reţinuţi sunt Ionel Nicolicescu, de 25 de ani, Ion Miloş, de 33 de ani, şi Nelu Marian Isac, de 23 de ani, primii doi fiind din Izverna, iar celălalt din comuna mehedinţeană Şimian. Poliţiştii au reţinut în sarcina lor un prejudiciu de 3200 de lei, care a şi fost restituit păgubiţilor, cei mai mulţi dintre proprietarii de maşini aflând de la anchetatori că hoţii le spărseseră autoturismele.
G.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here