Hoţi de materiale de construcţii, prinşi de jandarmi

241

Jandarmii montani gorjeni au prins în flagrant trei localnici din comuna Bumbeşti-Piţic care sustrăseseră mai multe bunuri dintr-un imobil aflat în construcţie din zona montană Rânca. Hoţii au fost depistaţi chiar în timp ce încercau să părăsească zona cu o camionetă.

În seara zilei de 21 august, în jurul orelor 23:30, pe timpul executării unei misiuni de patrulare în zona de acces în Rânca, patrula de jandarmi montani din cadrul Postului Montan Rânca a depistat un autoturism tip camionetă, marca ARO, care avea numerele de înmatriculare acoperite cu bandă adezivă de culoare albastră pentru a nu putea fi identificate şi în care se aflau trei persoane şi diverse bunuri (ferestre duble tip termopan, roabe, plase din fier beton şi alte materiale de construcţii).
DSCF2032În scurt timp, jandarmii au descoperit că bunurile din camionetă fuseseră furate dintr-un imobil aflat în construcţie din zona montană Rânca. „S-a trecut la identificarea celor trei persoane, respectiv numiţii C.C., de 37 ani, T.S., de 29 ani şi numita C.C., de 25 ani, toţi cu domiciliul în comuna Bumbeşti-Piţic, judeţul Gorj, care transportau în camionet, bunuri sustrase dintr-un imobil aflat în construcţie pe strada Corneşul Mare din zona montană Rânca. Au mai fost găsite în cabina autoturismului mai multe unelte utilizate în construcţii pe care persoanele depistate le-au folosit la sustragerea bunurilor din imobil, respectiv patent, cleşte, forfecă tip ,,gură de lup”, fierăstrău, autofiletante, mănuşi, lanternă. Actele procedurale întocmite de către jandarmi în baza art. 61 Cod de Procedură Penală, camioneta folosită la comiterea faptei împreună cu bunurile sustrase şi persoanele depistate au fost prezentate Poliţiei oraş Novaci pentru continuarea cu operativitate a cercetărilor”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here