Hoţi de lemne, prinşi în flagrant

207

Doi bărbaţi, unul din comuna Cruşeţ iar celălalt din judeţul Dolj, au intrat în vizorul oamenilor legii după ce au fost prinşi în timp ce furau material lemnos de pe un teren din satul Maiag.

În cursul zilei de 22 iulie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cruşeţ, însoţiţi de un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Hurezani, au surprins în flagrant delict doi bărbaţi în vârstă de 59, respectiv 60 de ani, din comuna Cruşeţ şi din comuna Melineşti, judeţul Dolj, în timp ce tăiau ilegal şi sustrăgeau material lemnos de pe un teren cu vegetaţie forestieră situat pe raza satului Maiag, din comuna Cruşeţ.
Din verificările efectuate a rezultat că în remorcile celor două tractoare ale bărbaţilor se află cantitatea de 1,285 mc material lemnos. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi lăsată în custodie Ocolului Silvic Hurezani în vederea continuării cercetărilor şi a stabilirii prejudiciului, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de material lemnos.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here