Hoţ de buzunare, prins de poliţiştii TF

317

hot din buzunare (1)Un bărbat de 35 de ani din localitatea Drăguţeşti i-a furat unui bătrân, din buzunar, acte şi bani. Acest lucru s-a întâmplat într-un tren care era staţionat în staţia CF Târgu-Jiu.

Vasile Robertino, de 35 de ani, s-a gândit să facă rost de nişte bani în cel mai rapid şi uşor mod posibil: furându-i. Acesta şi-a găsit şi victima, un călător cu trenul. Profitând de înghesuiala care se produce, adeseori, în tren, hoţul a băgat mâna în buzunarul păgubitului, de unde a luat tot ce a gasit. “Poliţştii Biroului de Transporturi Feroviare au stabilit faptul că suspectul în vârstă de 35 de ani, în momentul în care victima a încercat să urce în tren, i-a sustras acesteia, din buzunarul exterior al hainei suma de 269 de lei, un cupon de pensie precum şi acte de identitate”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Îl paşte închisoarea

Evenimentul a avut loc în staţia CF Târgu-Jiu, în trenul personal 2025. Păgubitul a anunţat imediat că i-au fost furaţi banii, oamenii legii găsind repede făptaşul. Bunurile cu pricina au fost găsite asupra suspectului, care a fost reţinut pentru 24 de ore pentru furt calificat. Ieri, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru faptele sale. În cazul în care va fi găsit vinovat, Vasile Robertino riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 15 ani.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here