Hoară şi-a pus subalternul director la CE Rovinari

107

ce rovinari fainDirectorul comercial al Complexului Energetic (CE) Rovinari a fost schimbat din funcţie, la sfârşitul săptămânii trecute. Detronarea lui Emil Dragomirescu a fost decisă pe linie politică, nu de către directorul unităţii energetice Tiberiu Trotea, ci de Ionel Manţog, şeful ,,din umbră” al PD-L Gorj. La această schimbare a contribuit şi Marcel Hoară, şeful Consiliului de Administraţie al CE Rovinari, care a avut grijă să îl promoveze în locul lui Dragomirescu pe subalternul său Gheorghe Popescu, care este şeful pe Oltenia a Agenţiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale (ARDDZI).

Directorul general al CE Turceni, Tiberiu Trotea, a semnat joi ordinul de demitere a directorului hoara facuta de minecomercial al unităţii energetice, Emil Dragomirescu. În aceeaşi zi managerul complexului energetic semnează în schimb şi numirea lui Dragomirescu în funcţia de director al Direcţiei de Resurse Umane a unităţii energetice şi numirea în locul lui Dragomirescu a lui Gheorghe Popescu, membru în Consiliul de Administraţie a complexului. Hoară pune şi el umărul la numirea lui Gheorghe Popescu, mai ales că acesta este cel care conduce biroul pe Oltenia a ARDDZI, agenţie condusă al nivel naţional chiar de şeful CA-ului de la CE Rovinari.

Dragomirescu ajunge astfel pe o funcţie tot de director, dar pe un post vacant de ceva vreme în complex, asta ca urmare a faptului că nu ar fi răspuns prompt comenzilor politice venite de la Ionel Manţog. În unitate se vehiculează că Dragomirescu ar fi făcut nazuri când i s-a cerut să măsluiască o licitaţie care trebuia câştigată de Dan Gavrilescu, fostul lider al organizaţiei de tineret a PD-L Gorj. Firma lui Gavrilescu câştigă de ceva vreme cam toate licitaţiile la unităţile energetice şi SNLO, fiind împins în faţă de colegul său de partid, Ionel Manţog, se vehiculează în cadrul PD-L Gorj. Prin mutarea lui Dragomirescu s-a dat însă tonul schimbărilor în unitatea energetică, atât directorul economic cât şi directorul general al CE Rovinari urmând, la rândul lor, să fie înlocuiţi din funcţii.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here