Hoară, postul lui Udrea visează

122

hoaraMarcel Hoară vrea să candideze! Până aici nimic ieşit din comun, Hoară fiind permanent candidatul disponibil la orice scrutin. Hoară a vrut un loc la alegerile parlamentare, a candidat la europarlamentare, vrea şefia PDL Gorj şi mai nou vrea şi un post de secretar executiv în organizaţia centrală.

Postul râvnit de Hoară la cârma partidului ,,portocaliu” este ocupat însă, în prezent, de pedelişti arhi-cunoscuţi, adică ministrul Elena Udrea, primarul Aradului Gheorghe Falcă sau senatorul de Mehedinţi Mihai Stănişoară.

Hoară pendulează între două funcţii pe care şi le doreşte. Vrea şefia PD-L Gorj, dar în acelaşi timp îl susţine pe Constantin Severus Militaru la această funcţie, făcându-i totodată anticampanie actualului preşedinte al organizaţiei, Ion Ruşeţ, dar vrea să ocupe şi o poziţie importantă la nivel central, adică cea de secretar executiv al PDL. Hoară a făcut public, din nou, de data aceasta la Motru că vrea să candideze pentru funcţia de secretar executiv al PDL, fără să menţioneze dacă este necesar, pentru asta, să şi activeze într-o organizaţie bucureşteană. Hoară nu a spus nimic despre faptul că ocupanţii posturilor de secretari executivi ai PDL, sunt pedelişti cu mare notorietate şi foarte potenţi financiar. Dacă Hoară se vede însă la nivelul lui Udrea, a lui Falcă sau a lui Stănişoară, probabil are o foarte bună părere despre el.

Alături de Manţog

Şi pentru a-şi arăta fidelitate faţă de fostul lider al PDL Gorj, Ionel Manţog, Hoară nu l-a părăsit pe acesta convins fiind că “domnia baronului” nu s-a finalizat. Mai mult urzeşte alături de acesta să repună mâna pe organizaţie, pentru a-şi redobândi funcţiile publice deţinute.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here