Hidroelectrica închiriază locuințe

1151

Hidroelectrica a lansat un anunț de închiriere a unor locuințe pe care le are în proprietate. Compania a postat pe site-ul propriu 86 de anunțuri de închiriere de locuințe, majoritatea în județele Argeș și Mehedinți și câteva în Dâmbovița, anunță Focus Energetic.

Cei interesați pot participa la o licitație, unde este stabilit un preț pornire pentru valoarea lunară a chiriei, scrie Economica.net.

Este vorba în general despre locuințe de mici dimensiuni, apartamente de bloc, aflate în portofoliul companiei, din mediul rural, din apropierea unor hidrocentrale. Cele din Mehedinți sunt în Colonia Porțile de Fier 2, iar prețul de pornire la licitații pentru chirii pleacă de la 100-200 de lei pe lună. Cele din Argeș sunt închiriate mai scump (peste 1.000 de lei în localitatea Bascov) pentru că sunt mai aproape de orașe, fie de Pitești, fie de Curtea de Argeș.

Hidroelectrica operează un număr de 209 centrale, cu o putere instalată totală de 6.482 MW. Acestora li se adaugă parcul eolian de la Crucea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here