Hanu şi Petrescu, din nou la cuţite

267

dorin hanuO recentă întâlnire pe care primarul din Motru, Dorin Hanu, a avut-o cu deputatul Severus Militaru l-a supărat, dacă mai era nevoie, din nou pe ex-senatorul Ilie Petrescu. Liderul conservatorilor consideră că şi el ar fi trebuit invitat la discuţiile despre problemele oraşului, convins fiind că ar fi putut prezenta soluţii.

petrescuPentru că a fost lăsat pe tuşă, liderul PC Gorj declară că păstrează în continuare urna pe care a pregătit-o încă din toamnă pentru campania electorală din 2012 a lui Hanu, urnă în care strânge ban cu ban pentru a-l ajuta pe actualul edil, după ce acesta s-a plâns de greutăţile financiare cu care se confruntă. Petrescu îl critică pe edil şi pentru că nu reuşeşte să atragă investitori în oraş, acesta amintind de recentul anunţ al înfiinţării unei fabrici tocmai la Balş, în opinia sa afacerea având condiţii propice pentru a se derula şi la Motru.

În replică, Dorin Hanu spune că Petrescu nu are nicio treabă cu discuţiile pe care el le poartă pentru a rezolva problemele oraşului. În privinţa colaborării pe care edilul va trebui să o aibă cu liderul conservator în viitoarea alianţă pe care PSD, PNL şi PC spun că o vor forma, Hanu, care este şi vicepreşedinte al PSD Gorj, declară că alianţa cu PC va funcţiona la nivel de judeţ ca şi în trecut. „Nici nu se simte lipsa lor. Din contră, eu cred că PSD a avut un plus de câştigat pentru că ei nu reprezintă nici 0,00001%. Nu au membri, nu au organizaţii, dar vor egali cu noi. Sigur că dacă se va decide ceva la nivel central ne vom adapta şi noi aici, dar eu nu văd funcţională la nivel de judeţ o alianţă cu PC. Despre Motru nu mai spun că ei nici nu există pe aici”, declară Dorin Hanu.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here