Hanu sărbătoreşte Paştele la Motru

260

Picture 002În aceste zile primarul Dorin Hanu a fost extrem de tensionat din cauza mai multor probleme administrative. A avut zile în care părea extenuat şi mai ales trist din cauza faptului că problemele oamenilor nu pot fi rezolvate întotdeauna atât de uşor.

 

Hanu s-a îngrijit ca populaţia cu deficit material din municipiul Motru să primească cele 1200 de pachete hotărâte de Consiliul Local, în timp optim şi, spre deosebire de alţi politicieni care aleg să practice turismul religios de Sfintele Sărbători de Paşte, a ales să sărbătorească împreună cu familia şi concetăţenii săi.

„Anul acesta sărbătorirea Sfintelor Paşti se petrece concomitent, atât pentru creştinii ortodocşi cât şi pentru cei catolici. Eu personal voi participa la slujba de Înviere la Catedrala Ortodoxă din municipiul Motru şi, după ce voi lua lumină, mă voi retrage în familie. Mă folosesc de acest prilej pentru a-i asigura pe cetăţeni că toate serviciile vor funcţiona aşa cum trebuie, în plus, vom asigura toate punctele sensibile în aşa fel încât să nu avem incidente şi că, în caz de forţă majoră, putem fi siguri că se va interveni la timp. Nu mă gândesc, Doamne fereşte, la cutremure sau atacuri teroriste, însă şi acelea trebuie luate în calcul. Credincioşilor creştini, ortodocşi şi catolici, le doresc un Paşte fericit”, ne-a declarat primarul Dorin Hanu.

Precizăm că punctul de tăiere a mieilor funcţionează la abatorul Nica şi că sunt asigurate toate condiţiile pentru un comerţ civilizat şi sigur, iar unităţile comerciale din oraş au toate facilităţile necesare desfăşurării intensei activităţi de cumpărare a bunurilor necesare mesei de Paşte.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here