Handbalistele, puse la pământ de Ploieşti

1120

CSM Târgu-Jiu a pierdut clar duelul cu CS Activ Prahova Ploieşti din etapa a 15-a a Diviziei A. Meciul de la Târgu-Jiu s-a încheiat cu scorul 18-29. A fost o partidă cu o singură formaţie la timonă. Prahovencele s-au dus încă din primul act la 15-6, şi au continuat să înscrie cu lejeritate şi în partea secundă. Chiar şi aşa, arbitrajul i-a iritat la culme pe spectatorii prezenţi în Polivalentă, care au considerat că oficialii jocului avantajează formaţia mai experimentată. Ce-i drept, CSM Târgu-Jiu a fost lipsită şi de aportul uneia dintre jucătoarele de bază, Ira Zinatullina, plecată de urgenţă în Ucraina. Nici Cristina Predoi nu a fost la potenţial maxim, fiind afectată de o răceală puternică. Cu toate acestea, interul CSM-ului a reuşit 6 goluri, cele mai multe din dreptul gazdelor. Gemenele Olariu au contribuit cu 7 reuşite, iar Ioana Stanca a punctat de două ori. Este al doilea joc de la Târgu-Jiu în care prahovencele se impun lejer.
,,Am pierdut acest meci din păcate, dar avem şi circumstanţe atenuante, pentru că toată săptămâna am pregătit acest meci cu tot lotul valid. A fost un joc pe care-l aşteptam cu mare interes. Fetele erau motivate şi îşi doreau o evoluţie bună. Din păcate, în ultimele două zile s-au întâmplat mai multe lucruri, care ne-au dat peste cap toată pregătirea. Este vorba de Ira Zinatullina care a plecat de urgenţă în Ucraina, în urma unui deces în familie, iar Cristina Predoi, de două zile este răcită și nu a făcut niciun antrenamet. Nu a fost la potenţialul ei, nu a avut vlagă, iar acest lucru s-a văzut şi în teren. În aceste condiţii, echipa din Ploieşti a fost o nucă prea tare pentru noi. Ploieştiul şi-a respectat statul şi a câştigat pe deplin meritat. Din păcate, la fiecare joc cu ele de acasă am întâmpinat aceste mici probleme care ne-au dat peste cap. În meciul tur, la Ploieşti, când am avut tot lotul la dispoziţie, am pierdut foarte greu, în ultimele trei minute. Viaţa merge însă înainte. Sper să reuşim să strângem toată echipa pentru meciurile următoare”, a declarat antrenorul gorjencelor Liviu Andrieş.
În runda viitoare, formaţia gorjeană va juca tot pe teren propriu, pe 7 martie, cu CSU Târgovişte, iar în etapa intermediară, pe 11 martie, tot la Târgu-Jiu, CSM-ul va da piept cu Naţional Râmnicu Vâlcea.
CSM Târgu-Jiu: Marina Dumanska, Alina Ciuchiatu, Simina Popescu, Bianca Chiriţa, Cristina Predoi 6g, Andreea Olariu 4g, Mădălina Olariu 3g, Narcisa Diaconescu, Ioana Stanca 2g, Andreea Rotaru 1g, Gabriela Frunză 1g, Valentina Toader 1g.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here