Handbal, Liga Națională (m) – Trupa lui Andrieș vrea să-și consolideze, cu o victorie, poziția din clasament

653

Antrenorul echipei de handbal Energia Pandurii, Liviu Andrieş, își dorește ca elevii săi să evolueze la fel de bine ca în meciul câștigat în fața Științei Dedeman, cu 33-23, și pe durata confruntării cu Steaua București din această seară de la ora 20.00, televizat de DigiSport, programat în sala Apollo, din Capitală.

„Victoriile aduc victorii, iar noi, după prestaţia cu Bacăul, trebuie să continuăm pe acelaşi drum. Contra Bacăului am avut o faţă bună, sper să continuăm pe acelaşi drum, să jucăm bine şi să câştigăm”, a declarat Liviu Andrieş. Tehnicianul mărturisește, totodată, că vrea ca echipa de care se ocupă să aibă o ”viață” mai ușoară până la finalul sezonului regulat, iar acest lucru nu poate fi înfăptuit decât dacă Energia va obține puncte importante acolo unde se poate, o primă oportunitate ivindu-se chiar în această seară. „Vrem să mai urcăm în clasament. Vrem să mergem pe un drum bun. Cele două etape sunt edificatoare în privinţa următoarelor patru runde care rămân. Vedem ce fac şi adversarii noştri şi apoi vedem ce loc ne convine pentru play-off”, a completat Andrieş.
În cazul unei victorii pe terenul celor de la Steaua București, Energia Pandurii se poate bucura de un avans consistent față de ocupanta locului al 6-lea, H.C. Odorhei, echipa harghiteană urmând, în cazul în care configurația clasamentului va rămâne nemodificată, să întâlnească în play-off campioana en-titre, H.C.M. Constanţa. Energia Pandurii poate visa la turul al doilea al play-off-ului dacă, în primul act va depăși Potaissa Turda, însă lucrurile mai pot suferi modificări în ultimele runde rămase de disputat din actualul sezon regulat.
Costel Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here