Handbal: Junioarele 3 de la CSM au încheiat anul pe podium

514

Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu au obţinut un succes important, la sfârşitul săptămânii trecute, în Sala „Ion Constantinescu” din Craiova. Echipa pregătită de Radu Costel a trecut fără probleme de HC FEFS Craiova, scor 21-36. Echipa vizitatoare a câştigat toate cele trei perioade de joc: 5-12, 9-13, 7-11. Cea mai bună marcatoare a gorjencelor a fost din nou Alesia Cişmaşu, care a izbutit 13 goluri. A fost secondată de Raluca Chiriac, cu 12 reuşite. Victoria din Bănie a consolidat locul 3 în clasament pentru CSM Târgu Jiu.
CSM TÂRGU JIU: Vanesa Podarița, Gabriela Ghiţă, Ana Bîrlete, Raluca Chiriac 12g, Patrizia Ştefu, Cleopatra Pîslaru, Alesia Cismașu 13g, Beatrice Popescu 3g, Alina Burlan 3g, Ștefania Bușe 1g, Maria Cîrciumariu 2g, Cătălina Ungureanu 2g, Catrinel Aniniș, Andreea Mindoiu, Alexandra Popescu. Antrenor: Radu Costel.
„Fetele au muncit şi au câştigat la o diferenţă destul de clară acest meci, aşa că nu putem decât să ne bucurăm de consolidarea poziţiei a treia a clasamentului. A fost un joc de uzură, în care s-a simţit, în unele momente, că ambele părţi erau cu gândul la vacanţă. Această relaxare ne-a ţinut, totuşi, în priză, în mare parte din meci, lucru care se vede şi în rezultatul final. Mă bucur că s-a creat un frumos grup şi am speranţe că şi în partea a doua a campionatului vom fi un adversar greu de depăşit”, a declarat antrenorul principal al echipei pentru csmtargujiu.ro. Şi expertul sportiv al secţiei de handbal, Dan Ilieş, le-a felicitat pe tinerele jucătoare pentru atingerea unui prim obiectiv. „O victorie importantă împotriva HC FEFS Craiova, o victorie care ne asigură locul 3 în grupă, de altfel, obiectivul fixat pentru prima parte a campionatului. Mă bucur mult pentru progresul acestor fete minunate, evoluția lor fiind de la o zi la alta tot mai bună. Vreau să felicit fetele pentru atitudine și pentru munca pe care o depun la antrenament și în jocuri, dar și pe antrenorul Radu Costel, care le coordonează cu mult profesionalism”, a spus Ilieş. Junioarele 3 revin pe parchet pe 22 ianuarie 2022. În etapele rămase, CSM Târgu Jiu va juca cu CS Novaci, CSS Caracal, LPS Târgu Jiu şi CSM Slatina.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here