Hal de nepăsare! Un șofer a rămas cu mașina în șanț, timp de șapte ore, fără să primească ajutor

10866

Un șofer din Peștișani a ieșit sâmbătă de pe carosabil, în dreptul localității Moțești, din județul Gorj. Mașina sa a ajuns în șanț din cauza drumului ce era înghețat și acoperit cu un strat de zăpadă. Șocant este că omul a rămas câteva ore cu mașina pe marginea drumului fără să primească un minim ajutor de la participanții la trafic.

Interesant este că pe lângă șoferul în nevoie a trecut și mașina de deszăpezire a firmei aflate sub contract cu Primăria Vladimir, dar nici măcar acest utilaj nu a oprit lângă șoferul înghețat de frig.
Șoferul ajunsese la disperare și deși a oprit mașina de deszăpezire și a rugat șoferul sa îi de-a o mână de ajutor, oferindu-i chiar bani pentru asta, conducătorul auto a rămas în același loc, cu autoturismul în șanț încă câteva ore. Abia la șapte ore de la incident, un cetățean al comunei Vladimir a venit cu un tractor și a scos mașina din șanț.
Corici Constantin, care locuiește aproape de locul evenimentului, a fost cel care s-a rugat de proprietarul tractorului să ajute șoferul aflat în necaz, iar omul a fost de acord și l-a ajutat pe acesta.
După orele petrecute pe marginea drumului, șoferul a mulțumit celor care l-au ajutat, convins fiind că risca să rămână acolo și peste noapte deoarece cei care au trecut pe lângă el nu l-au luat în seamă.
A.STOICA

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here