Haine de sezon ieftine la magazinul de la Finanţe

212

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj a realizat, de la începutul anului şi până în prezent, prin magazinul propriu de valorificare a bunurilor confiscate, venituri în valoare de totală de 70.488 lei, sumă care a fost virată la bugetul de stat. “În acest moment la vânzare în magazin sunt geci la preţul de 30 lei, sacouri la preţul de 100 lei, căciuli la doar 4 lei, rochiţe la preţul de 20 lei, blugi la 15 lei perechea, pantaloni la 20 lei, ghete la numai 35 lei, cizme la preţul de 40 lei”, a declarat Luminiţa Penciu, purtător de cuvânt al AJFP Gorj.
În acest an, cele mai mari vânzări s-au înregistrat la: produsele alimentare (zahăr, ulei, cafea, dulciuri, băuturi răcoritoare şi alcoolice, apă minerală, paste făinoase, făina albă, mălai) valoarea vânzărilor fiind de 34.579 lei; produse de îmbrăcăminte și încălțăminte (tricouri, treninguri, bluze, costumaşe pentru nou născuţi, pantofi, papuci, adidaşi, sandale, cizme etc.) cu o valoare a vânzărilor de 15.388 lei; produse diverse, precum articole de papetărie, produse de curăţenie, bunuri de uz casnic cu o valoare a vânzărilor de 20.521 lei.
Programul de funcţionare al magazinului este de luni până joi, între orele 10:00 – 14:00, iar vineri, unitatea este deschisă cumpărătorilor în intervalul orar 10:00 – 12:00. Este de precizat că toate veniturile încasate prin magazinul de valorificare a bunurilor confiscate se virează la bugetul statului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here