Guvernul va aproba modificarea modelului bonului valoric pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare

572

În ședința de Guvern de mâine va fi aprobată modificarea modelului bonului valoric pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare.
Potrivit notei de fundamentare a proiectului de hotărâre, “în anul 2021 se impune modificarea modelului bonului valoric pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea achiziţionării de calculatoare, astfel încât bonurile valorice emise în anul 2020 şi anulate să nu fie folosite în anul curent. Din motive de siguranţă, în fiecare an, acest model se modifică, în sensul schimbării culorii şi seriei. Drept urmare, în anul 2021, pentru securizare, culoarea fundalului bonului valoric va fi maro deschis”. De acest ajutor financiar beneficiază elevii şi studenții din învățământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 250 lei pe membru de familie. Printre beneficiari se numără și peste 50 de elevi din Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here