Guvernul Ponta continuă să facă dreptate pensionarilor

286

În urma recalculării corecte a pensiilor, peste 200 000 de români vor avea pensiile majorate începând cu data de 1 ianuarie 2015. Aplicarea coeficientului de corecție va aduce o creștere medie de 400 de lei. Totodată, din anul 2015, toate pensiile vor fi majorate cu 5%, iar pensiile sociale vor ajunge la 450 de lei.
Până în prezent, Guvernul Ponta a redat drepturile pensionarilor, furate de către Guvernarea Boc- Băsescu și a crescut pensia medie lunară cu un procent peste rata inflației. Astfel, în trimestrul I al anului 2014, pensia medie a crescut cu 6,2% față de 2013. Prin amnistia fiscală recent adoptată de Parlament, s-a făcut dreptate la 50 000 de pensionari și i-a apărat în fața unei erori administrative.
Creșterea nivelului de trai al românilor este un principiu fundamental care ghidează politicile guvernamentale implementate în ultimii doi ani. Prin continuarea indexării salariilor și a pensiilor, se elimină inechitățile sociale și se oferă un trai decent oamenilor care au muncit o viață întreagă.
Viitorul Președinte, Victor Ponta va continua să întărească politicile sociale și să promoveze dreptatea și egalitatea de șanse pentru toți românii.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here